miércoles, 23 de diciembre de 2009

Treball blogosfera.

El meu grup del treball de blogosfera està format per la Bea Barrel, l'Esther Gibergans i jo.
Vam escollir fer aquest treball sobre el tema del grafisme infantil, ja que aquest l'haviem estat estudiant a classe i el teniem recent, per tant, ens era més fàcil.

Vam començar creant un bloc conjunt: http://bela-grafismeinfantil.blogspot.com/ . Primer de tot vam estar cercant informació sobre les diferents etapes del grafisme infantil, etapa del gargot, pre-esquemàtica, esquemàtica, de la colla i pseudonaturalista.

Un cop vam tenir tota la informació, la vam penjar al nostre bloc conjunt, fent diferents entrades on hi havien les diverses etapes.

Un cop realitzada aquesta feina cada una de nosaltres vam anar buscant altres pàgines webs i blocs que tractessin el tema del grafisme infantil.

Vam trobar bastantes pàgines sobre aquest tema, i llavorns, cada una de nosaltres anavem fent entrades al bloc explicant la pàgina que haviem trobat i quin tipus de informació hi havia.
A més a més, quan una de nosaltres feia una entrada explicant allò que havia trobat, una altre de nosaltres feia un comentari en aquella entrada ajudant-la amb una altre pàgina web sobre el tema, per a poder completar la informació que ella havia buscat: http://bela-grafismeinfantil.blogspot.com/2009/12/pagina-web-interesant.html

I així, d'aquesta manera va anar sorgint el nostre treball de la blogosfera.
En definitiva, estic bastant contenta amb el nostre treball, ja que al principi no sabiem com agafar-lo, ni per on començar però mica en mica ens en vem anar sortint. Espero que el resultat del treball sigui bo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario