sábado, 21 de noviembre de 2009

Sortida al MNAC.



Dimarts dia 17 de novembre vam anar a visitar una col·lecció molt bonica al MNAC. Aquesta col·lecció es titula "Dansa de fades i follets". Trobo que aquesta està mol ben escollida per als nens d'infantil, ja que ens han explicat moltes històries relacionades amb les obres que anavem veient, de cada una d'elles en treiem una història. La visita però, l'hem realitzat com si fóssim nens d'infantil, la monitora ens tractava com a tals, i ella també ens ho explicava amb titelles i com si fossim nens.
El que he après també és que aquesta activitat no s'ha d'iniciar mai ni acabar en el mateix museu, sinó que hi ha daver-hi un treball previ i posterior.
A més a més de veure totes aquestes obres, al final de la visita ens han portat a la sala de tallers, on allà els nens poden fer corones i baretes, com si fossin fades. També ens han ensenyat la dansa de les fades i els follets. Trobo que d'aquesta manera fa molt més agradable al sortida a un museu, i els nens estan molt més atents a totes les explicacions.





No hay comentarios:

Publicar un comentario