martes, 24 de noviembre de 2009

La ciutat de la música!

Per acabar la setmana d'activitat, vam anar a visitar la ciutat de la música, L'auditori. Vam començar amb una ràpida visita al museu on ens van explicar com seria la visita d'una classe d'infantil i quin seria el seu recorregut. Per acabar aquesta visita vam anar a una sala de tallers, allà hi havia diferents instruments que els nens poden tocar.



Tot seguit vam anar al concert de "Corda i descorda" dirigit per Pere Bardagí i Paco Mir. El concert em va agradar moltíssim ja que feien una barreja entre teatre i música. Cada peça que tocaven anava acompanyada d'una petita representació perquè els nens s'ho passin millor i per entendre una mica de què anava aquell concert. Vaig quedar maravellada escoltant aquelles peces musicals, em vaig dexar portar com si fos encara una nena petita i vaig disfrutar moltíssim.



Per acabar, ens van fer una xerrada sobre els diferents aspectes del museu i de l'auditori.
Quan una escola fa una visita al museu de la música es requereix que hi hagi un treball previ i posterior, que l'activitat no s'acabi en la visita. Per podre treballar-ho a l'aula abans o després hi ha un llibre amb un CD i imatges que poden ajudar als professors a treballar alguns aspectes amb els nens.
el que pretén l'Auditori és apropar la mñusica de qualitat al màxim nombre de persones, de 0 a 100 anys.
Actuan per coordinar, crear espais d’intercanvi, dinamitzar, promoure, incitar, acompanyar la reflexió, la renovació i el canvi de tot allò relacionat amb l’educació musical a Catalunya. Volen que la música arribi a l'ànima de cada persona i que sentin emocions, que tothom es senti capaç de gaudir d'aquesta música sense la necesitat de saber-ne.

Buscant per internet he trobat un vídeo relacionat amb l'assaig general del concert que vam veure de "corda i descorda":

No hay comentarios:

Publicar un comentario